Brug dit Kulturhus

 

 Torsdags-Café

Hver torsdag holder vi cafeaften, indholdet kan være meget varieret. Der kan være foredrag, It-aften. musik og koncerter. Kig i HUS-avisen, her står der hvad vi byder på i denne sæson.

Éntre er minimun 20 kr.

 
 
Koncerter
Vi prøver at skaffe dygtige musikere til byen, så hvis du er træt af altid at skulle til København for at høre god musik, så kan du nu glæde dig over Husets kulturelle musikaftener.

Nogen gange får vi dygtige musikere på besøg, der ikke er helt så kendte. Det er en god ide også at støtte op om disse koncerter, og få en oplevelse du ellers ikke vidste fandtes. Nyd at du ikke har så langt hjem, og at der sker noget i din by.

Se i vores HUS-avis Dato og tid for koncerterne

Spiseaftener

  1 gang om måneden

Vi spiser kl. 18:30 Dørene åbnes kl. 18:00

Pris for medlemmer: 75 kr. Gæster: 100 kr. Børn u. 12 år: 50 kr.

Tovholder Annamarie Tlf: 2369 4306

tilmelding senest søndag før arr.

Kig i HUS-avisen hvilke dage og hvilken menu der serveres.

 

Kræmmermarked i HUSET

Kom og gør et godt køb, vi har inviteret kræmmere fra hele landet til Faxe Ladeplads, de vil være  i hele HUSET med alt mellem himmel og jord. Få et par herlige dage med kræmmerstemning inden døre, og find lige det du mangler. Der kan købes øl, vin og vand, sandwiches, pølser mv.  

Tovholder Annamarie;

Tlf: 2369 4306

Dato og tid - Se i vores HUS-avis på hjemmesiden

 

Musik for alle i HUSET

Kom med din bas, guitar, violin eller det du kan spille på, så kan vi synge og spílle sammen eller på skift. Vi har rigtig meget brug for folk der ikke kan spille og synge, for det glade publikum skal inspirere os til at få hele salen til at gynge med.

Læs datoer i vores HUS-avis

Banko hver onsdag

Som noget nyt har vi nu bankospil hver onsdag kl. 19.00 fra september til maj måned, der er altid med gode præmier at vinde. Mød op og deltag I disse hyggelige arrangementer, Præmierne består af bla. penge, kaffe og vin. Dørerne åbnes kl. 18:00 og spillet går i gang kl 19:00.

Husk at døren låses kl. 19:00 når spillet starter.

Gratis adgang

Tovholder: Annamarie Tlf: 2369 4306

Læs i HUS-avisen hvornår vi starter og slutter sæsonen