Overnatning i HUSET

Bed uden "breakfast" (morgenmaden står du selv for)

Vores udlejning er rigtig godt egnet for cykelturister der feks. kører ruten Berlin-København, men alle andre er naturligvis også hjertelig velkomne.

På 1. sal har vi 5 udlejningsværelser som vi lejer ud til cykelturister, festdeltagere eller hvem der nu har behov for en overnatning.

Vi leverer sengetøjet, som man selv lægger på, og selv tager af når man har brugt det, derudover fejer man gulvet og efterlader værelset i samme stand som det blev modtaget i.

Tre af værelser er udsmykket af lokale kunstnere.

På gangen er der et fælles tekøkken med porcelæn, køleskab, kogekedel og kaffemaskine - her kan du lave din egen morgenmad.

Pris pr overnatning: 3 værelser á 400, - kr pr nat. Vores familieværelse med 4 senge og én barneseng 600,-kr pr. nat.

Sengelinned kan lejes/lånes, pr. seng 50 kr.

Henvendelse på tlf. +45 2911 0490

Indkøb

Statoil tanken og SuperBrugsen, der ligger lige i nærheden har begge det lækreste friske morgenbrød.

Daglige indkøb i Faxe Ladeplads kan gøres hos SuperBrugsen som desuden har posthus og mulighed for hævning af kontanter.

Spisesteder

Faxe Ladeplads har hyggelige spisesteder. Nabo til Kulturhuset er et rigtig godt Pizzeria, her kan du lyn hurtigt købe et godt måltid mad, i pæne rene omgivelser og en altid veloplagt Pizzamand der kræser om din bestilling.

Nede ved havnen ligger Restauranten  La Mer, et rigtig fint sted at spise, med hvide duge på bordene og hyggelig stemning. Her kan du spise en lækker middag for rimelige penge og god betjening.

Frederiks Villa er en fortræffelig cafe hvor du kan spise cafemad og få kaffe og kage i rigtig hyggelige omgivelser, der er ikke så meget plads, men det der ikke er i plads -det er der i hygge. Gavebutikken er fantakstisk, alt hvad du køber bliver pakket ind så det ligner 1 mill.

Er du bare til det rigtig hurtige måltid, så er der en grillbar på p-pladsen overfor huset, her kan man helt sikkert få en sludder med lokale folk over en pølse og en cacaomælk. En saftig flæskestegssandwits er jo ikke at kimse af.

Alle spisesteder i Faxe Ladeplads har elite smileysCool

Kig også i vores udlejningspjece her på hjemmesiden

Værelse nr. 6
Charlotte Clante har dekoreret væggen med en flot udsigt ud mod "Sibirien"

Tenna Winther Har malet de flotte billeder på værelse 7. Her kan man med malerens øjne se udsigten ud over vandet, mod Præstø.

Kunstnergruppen Upart står for vægmaleriet på værelse 8, et spændende landskab i en moderne streg.

Frederiks Villa
Her kan du købe et lækkert frokostmåltid i hyggelige omgivelser. Gå heller ikke glip af de mange spændende gaveideer butikken byder på, og årstidens moderigtige tøj kan også købes her.

Vores lokale Brugs har altid lækre små måltider beregnet til at tage med hjem. Sunde grønsagsblandinger, smørrebrød eller mad til at lune i oven.